Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért fontos az első számlaválasztás?

Éles versenyt folytatnak a bankok a diákokért, többek közt azért, mert a magyarok, sajnos nagyon hűségesek a bankokhoz. Hány éve vezeti ugyanott apukád, anyukád a számláját? Kérdezd meg! Lehet, nekik sem ártana váltani…


0 Tovább

Melyik bankot válasszam?


Újabb lépést tettünk a sikeres élet felé, felvettek bennünket. HURRÁ!!! Jöhet a nyár, a bulizás. Azután életünk legnagyobb kalandjainak egyike a felsőoktatás, ahol megkezdjük önálló életünket. Már nem középiskolás diákok leszünk, hanem nagykorú állampolgárok, meglehet el is költözünk otthonról és önállóan kell gondoskodnunk magunkról, döntenünk életünk kérdéseiről.



0 Tovább

Mese a nullás bankszámlákról…

Mire gondolsz, ha a "SzuperNulla", a "Díjnullázó", a "Kiemelt Nulla" bankszámlacsomag elnevezéseket meghallod? Ugye reményt ébresztenek Benned, hogy találsz egy olyan bankszámlát, amelynek tényleg 0 Ft a költsége. Vagy már nem hiszel a mesékben?



0 Tovább

Bankszámla, spórolás, de melyik?

Tudod, hogy mennyit megtakaríthatsz egy bankváltással? Már mindennel spóroltál, de ez még nem jutott eszedbe? Pedig vetekszik a rezsicsökkentéssel! Tudtad, hogy egy bankváltással átlagosan 15 000 forintot lehet spórolni évente, de nem ritka a 20-30 000 forintos spórolás sem? Aki pedig sokat bankol, annál még több is lehet!

Hogy is van ez?

0 Tovább

Biztosítás.hu megtakarítások

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek